BARÇA

El TAD manté els quatre partits de sanció a Sergi Roberto

El jugador va ser expulsat durant l'últim clàssic de Lliga. Es perdrà el partit de la Supercopa

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha desestimat el recurs del Barça contra la sanció de quatre partits imposada a Sergi Roberto per la seva expulsió en el partit de l'última Lliga contra el Reial Madrid, jugat el 6 de maig al Camp Nou (2-2).

La resolució del tribunal, datada el 6 de juliol i publicada aquest dilluns per Iusport.com, manté les decisions adoptades prèviament pels comitès de competició i apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que van entendre com a agressió i no com a conducta antiesportiva l'acció del blaugrana sobre Marcelo.

"Hem de concloure que les al·legacions de l'actor, atesa l'absència d'imatges o prova gràfica del moment, no arriben a qüestionar la presumpció de veracitat del relat de l'àrbitre. Per tant, necessàriament s'ha d'admetre, com a fet provat, l'acció constitutiva de retret consignada en l'acta arbitral i atribuïda al jugador sancionat", assenyala el TAD.

Sergi Roberto ja va complir els tres primers partits de sanció en Lliga contra el Vila-real, el Llevant i la Reial Societat en l'última jornada, i es perdrà, per aquesta resolució del TAD, el partit de la Supercopa contra el Sevilla, que es jugarà a partit únic el diumenge 12 d'agost probablement a Tànger, malgrat que la RFEF encara ha de confirmar el lloc.