Publicitat
Publicitat

BARÇA

El XI Premi Internacional de Periodisme Esportiu Vázquez Montalbán, per a l'exjugador i comentarista brasiler 'Tostão'

El jurat ha valorat "la seva excel·lència periodística, present en les seves columnes, peces d'un esperit lliure i lúcid"

El jurat del Premi Internacional de Periodisme Vázquez Montalbán, en la categoria de periodisme esportiu, ha decidit aquest dissabte en la prèvia del Barça-Còrdova atorgar el guardó de la seva XI edició a Eduardo Gonçalves de Andrade 'Tostão', exfutbolista i comentarista esportiu brasiler. El jurat ha valorat la seva "excel·lència periodística, present en les seves columnes, peces d’un esperit lliure i lúcid, gens xovinista, on sovint diagnostica amb ironia i precisió les mancances de la selecció brasilera".

La categoria de periodisme esportiu d’aquest premi la convoca la Fundació FC Barcelona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Josep Maria Bartomeu, Ramon Pont, Ramon Cierco, Carles Vilarrubí, Josep Cortada, Mònica Terribas, Joaquim Maria Puyal, Borja de Riquer, Jordi Basté, Josep Maria Solé i Sabaté, Anton M. Espadaler, Jaume Pujol-Galceran, Ramon Besa, Santiago Segurola, Xavier Folch i Sergi Pàmies.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT