Barça
Esports Barça 14/04/2013

Zubizarreta: "Deixem Guardiola en pau. És una eliminatòria Barça-Bayern i ell és a Nova York"

El secretari tècnic del Barça, a més, ha afegit que "a Messi sempre se'l troba a faltar"

N.a.
1 min
Andoni Zubizarreta, durant el sorteig de les semifinals de la Lliga de Campions

BarcelonaAndoni Zubizarreta, en declaracions fetes a Canal+, no ha volgut comentar les paraules de l'entrenador del Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, que va afirmar que des del Bayern trucarien Pep Guardiola per demanar-li consell per derrotar el Barça, i ha demanat que es deixi tranquil l'extècnic blaugrana. "A Guardiola l'hem de deixar en pau. Està tranquil, és a Nova York. És una eliminatòria entre el Barça i el Bayern. Hem de deixar els que no hi són que vegin des de fora partits com aquest. Com a home de futbol que és, gaudirà d'aquesta eliminatòria", ha comentat el secretari tècnic del Barça.

"Serà una eliminatòria que ens posarà molt a prova –ha comentat Zubizarreta, sobre el sorteig de Lliga de Campions–. Però ningú pot esperar que en unes semifinals de Champions ens toqui un rival senzill. Serà una eliminatòria de futbol molt bonica".

Sobre la victòria 0-3 contra el Saragossa, Zubizarreta ha assegurat que "aquest tipus de partits, venint de Champions, no són fàcils de jugar". "Al principi ens ha costat una mica perquè el camp estava una mica més lent del que estem habituats. Però en totes les línies hem estat bé".

Preguntat per l'absència de Messi, el tècnic basc ha comentat que "a Messi se'l troba sempre a faltar", tant des del Barça com "en el món del futbol". "Tenim una plantilla que té recursos diferents. Cesc pot jugar de fals '9' i, des d'allà, fer diferents coses; Tello és molt ràpid i Alexis també ha estat bé".

stats