Barça
Esports Barça 26/10/2012

El Barça descarta definitivament la Grada d'Animació després de l'informe dels Mossos d'Esquadra

El vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, ha dit a Catalunya Ràdio: "No és farà ni amb els Fanàtics, ni amb les penyes, ni amb el Club Super3, ni amb ningú"

Ara
1 min
Una imatge de la graderia del Camp Nou. Per ara l'estadi seguirà sense graderia jove.

BarcelonaDesprés de l'informe desfavorable dels Mossos d'Esquadra fet públic aquest dijous, el Barça ha reaccionat ràpid i ha deixat clar que el projecte de la Grada d'Animació queda definitivament anul·lat.

El vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, ha dit a Catalunya Ràdio: "El projecte de la Grada d'Animació, tal i com l'havíem plantejat, el donem per extingit", i ha afegit: "No és farà ni amb els Fanàtics, ni amb les penyes, ni amb el Club Super3, ni amb ningú". Cardoner i les resta de directius del Barça que havien parlat anteriorment sobre aquest projecte –amb el suport de l'assemblea– sempre van deixar clar que ni tiraria endavant si no tenia el vistiplau dels Mossos, com així ha sigut.

Cardoner, però, ha afirmat que seguiran buscant fórmules per intentar que al Camp Nou hi hagi més animació durant els partits.

stats