Barça
Esports Barça 14/01/2022

El Barça renuncia al fitxatge de Morata

El club no veu amb bons ulls el cost de l'operació i es guarda els diners per l'estiu

M.M.
1 min
Álvaro Morata, davanter del Juventus.

BarcelonaÁlvaro Morata no serà jugador del Barça. Tot i que el davanter del Juventus va ser una petició de l’entrenador per reforçar la posició de nou, el cost econòmic del fitxatge, sumat a les limitacions de tresoreria que té el conjunt blaugrana, ha provocat que el club desisteixi d’incorporar el futbolista madrileny. La informació la va avançar ahir Mundo Deportivo i la va confirmar l’ARA.

El jugador, ex del Reial Madrid i que actualment juga a la Juve cedit per l’Atlètic de Madrid, veia amb bons ulls l’operació, però el Barça ha topat amb el cost econòmic del fitxatge, ja que l’Atlètic de Madrid exigia cobrar per aquest intercanvi. La xifra que reclamen els matalassers s’acostaria als 40 milions, que és el preu que tenia signat l’Atlètic si la Juve hagués executat l’opció de compra. A més a més, l'entrenador de la Juventus, Massimilano Allegri, tampoc tenia interès en desprendre's de Morata a mitja temporada.

Guardar els diners

Finalment, i tenint en compte que Morata no era una primera opció, sinó un pla B per reforçar-se en aquest hivern, el Barça n’ha descartat la incorporació. A més a més, el club ja ha incorporat un davanter, Ferran Torres, i ha recuperat el lesionat Ansu Fati. D’aquesta manera, al Camp Nou es guarden aquests diners per fer una aposta de més nivell a l’estiu. El somni del president Joan Laporta és poder fitxar el noruec Erling Haaland, del Borussia Dortmund.

stats