Esports Barça 22/03/2016

Busquets, amb una fractura a un dit de la mà, i Rakitic deixen la seva selecció i tornen a Barcelona

M.m.
1 min
Sergio Busquets, migcampista del Barça, abans d’una roda de premsa a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaSergio Busquets pateix una fractura a un dit de la mà dreta i ha deixat finalment la convocatòria de la selecció espanyola. El migcampista blaugrana no es va entrenar amb els companys i, aquest dimarts s'ha decidit que torni cap a casa, en una reunió amb els metges i el seleccionador.

El futbolista pateix una fractura des del partit contra l'Eibar, segons han explicat fonts del Barça. La lesió, però, no li ha impedit jugar amb el conjunt blaugrana. Però tenint en compte que la selecció té ara dos partits amistosos –el primer contra Itàlia (dijous 24) i el segon contra Romania (diumenge 27)–, i que després hi ha el clàssic contra el Reial Madrid, s'ha decidit que el de Badia abandonés la concentració per evitar córrer riscos.

També torna a Barcelona Ivan Rakitic, després de patir uns problemes musculars al bessó de la cama dreta, segons ha confirmat la selecció de Croàcia a través d'un comunicat. El migcampista ha estat sotmès a una ressonància magnètica i després s'ha decidit que no participés als compromisos contra Israel i Hongria.

stats