Barça
Esports Barça 01/03/2022

Ferran Torres: "No crec que s'hagi d'enfocar tot en el gol"

El davanter defensa la seva aportació al joc de l'equip i destaca la confiança que li ha demostrat Xavi

2 min
Ferran Torres, celebrant el gol de l'empat del Barça contra el Nàpols

BarcelonaFerran Torres és indiscutible per a Xavi Hernández, però els últims partits no està tenint la sort de cara a gol que voldria. Malgrat tot, el davanter valencià afirma que està "tranquil". "L'adaptació al Barça ha sigut bona. Sé que l'entrenador confia molt en mi. El gol? He de continuar treballant i ser constant", ha valorat. De fet, Ferran s'ha alineat amb el discurs del seu entrenador, que no ha dubtat en defensar-lo públicament destacant totes les coses bones que aporta a l'equip malgrat no estar encertat de cara a porteria: "No crec que s'hagi d'enfocar tot en el gol. Estic aportant altres coses a l'equip, com ajudes en defensa, donar assistències o associar-me amb els altres jugadors". L'extrem nascut a Foios també ha confessat que se sent "més còmode" com a extrem que no pas com a davanter centre. Ferran també ha defensat que no li pesen els 55 milions més variables que el Barça ha pagat al City per ell: "Mira, fins ara, no hi havia ni pensat, en això. Això és futbol i jo em centro a ser professional i surto als partits sense pressió, a fer-ho bé i divertir-me".

Com a jugador del Barça, ha disputat un total de nou partits, en els quals ha marcat dos gols (contra l'Athletic Club i el Nàpols, de penal) i ha repartit tres assistències. El seu caseller golejador podria ser més ampli, però el jugador valencià no ha estat encertat de cara a porteria en els darrers partits. A la retina dels aficionats culers hi ha les imatges en què, després de l'empat al Camp Nou contra el conjunt italià, va acabar abatut. Ferran va canalitzar així la seva frustració perquè, tal com expliquen des del seu entorn, era el primer partit en què "físicament es va sentir al màxim, però no va tenir sort de cara a gol". El valencià, a banda dels entrenaments amb el club, fa també treball físic pel seu compte tant per millorar el seu rendiment com per prevenir lesions. "Va ser un gest espontani. Evidentment, estava una mica frustrat perquè vaig tenir força ocasions i no vaig poder fer més gols. Em va animar l'estima que el míster em va demostrar i sé que compta amb mi", ha explicat Ferran respecte d'aquest episodi. "Encara estic acabant d'agafar ritme de partit perquè vaig estar força temps fora", ha admès.

El davanter blaugrana ha parlat, telemàticament, en el marc d'un esdeveniment organitzat per l'empresa valenciana iNuba, que aquests dies també està present a Barcelona amb motiu de la celebració del Mobile World Congress. L'acte s'ha celebrat l'Auditori 1899 del Camp Nou i ha comptat amb la presència de diversos ponents experts en l'aplicació de la tecnologia per millorar el rendiment i la salut dels esportistes.

stats