BARÇA
Esports Barça 17/09/2013

De Boer: "A la meva època al Barça hi havia moltes estrelles... no érem un equip com el d'ara"

El tècnic de l'Ajax diu que per ell el Barça "encara és el millor equip del món"

Ara
1 min
El tècnic de l'Ajax, Frank de Boer, en la seva compareixença de premsa

BarcelonaFrank de Boer, entrenador de l'Ajax, ha assegurat aquest dimarts que guarda "bons records" del seu pas pel Barça, però ha aprofitat el seu retorn al Camp Nou per apuntar: "Com que jo era fill de Van Gaal, totes les crítiques anaven dirigides cap a mi. Era la víctima preferida. Encara que jugués per la dreta i el gol arribés per l'esquerra, tot era culpa meva".

De Boer ha explicat quines creu ell que són les diferències entre el Barça en què ell va jugar i l'actual: "A la meva època hi havia moltes estrelles... no érem un equip com el d'ara, en què tots treballen per a Messi".

Sobre el partit d'aquest dimecres, De Boer ha comentat: "Per mi, el Barça encara és el millor equip del món. Però estic convençut que amb el nostre joc podem crear-li problemes. Ja sabem que ells juguen molt bé, però podem aconseguir un resultat positiu. S'ha d'intentar que Messi i Neymar no puguin fer-ne de les seves".

Per al tècnic de l'Ajax, l'aspecte econòmic marca la gran diferència entre el seu equip i el Barça: "La Lliga és molt més gran que el campionat holandès, però estem contents perquè mantenim la nostra filosofia".

stats