FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Barça 25/11/2013

Frank de Boer: "El Barça juga de forma més directa"

L'holandès considera que el seu equip ha millorat molt des del partit al Camp Nou i és un conjunt difícil de superar a dia d'avui

Ara
1 min
Frank de Boer, durant el partit entre el Celtic i l'Ajax / BRIAN STEWART / EFE

AmsterdamFrank de Boer ha estat clar i ha explicat que el Barça de Gerardo Martino és diferent al que es veia durant els últims anys. "Ara busquen pilotes profundes, abans, a base de tocs, feien retrocedir el rival i el tancaven a la seva àrea i llavors era quan sorgia la figura de Messi. Ara juguen de forma més directa", ha analitzat l'entrenador holandès, que ha dit que si concedeixen "espais" al Barça, perdran.

El tècnic ha estat contundent a l'hora d'admetre que en igualtat de condicions, el Barça en sortirà guanyador. "Volem fer un bon partit sabent que si nosaltres estem a la nostra màxima capacitat i el Barça també, el més probable és que guanyin ells", ha dit. Tot i això, De Boer ha assegurat que el seu conjunt és ara mateix un equip "complicat de guanyar". "Hem crescut molt des de llavors, cometem menys errors, anem més ràpids i pressionem molt més", ha asseverat l'ex del Barça.

stats