Barça
Esports Barça 27/11/2012

Cruyff: "No crec que Tito hagi demanat el fitxatge de Neymar. El Barça no el necessita"

L'entrenador holandès creu que l'equip ja marca prou gols sense el brasiler. A més, ha elogiat "la facilitat" amb què Messi marca gols i ha dit que li recorda a Romario

Ara
1 min
Johan Cruyff durant la seva entrevista a Catalunya Ràdio

BarcelonaJohan Cruyff no creu que el Barça necessiti Neymar. "Amb els gols que està fent l'equip, no crec que Tito Vilanova hagi demanat el seu fitxatge. El Barça no el necessita", ha comentat l'entrenador holandès en una entrevista a Catalunya Ràdio. El tècnic sí entén el fitxatge de Song, perquè respon a "una necessitat que pot tenir l'equip durant la temporada".

Cruyff, a més, s'ha desfet en elogis a Messi, de qui ha dit que li recorda a Romario. "És un jugador excepcional i m'encanta com juga. Ho fa tot fàcil. Si veu que el porter salta, marca per baix. Si es tira, el supero per dalt. És una barbaritat que ara pugui batre un rècord de fa 40 anys. Però no hem d'oblidar la gent que l'envolta, com Iniesta o Xavi", ha analitzat l'holandès.

L'ex del Barça assegura que la relació amb el Barça "és zero" i justifica el seu adéu de la selecció perquè diu que té "65 anys i és hora de jubilar-se".

stats