Barça
Esports Barça 06/03/2013

Jordi Moix: "Ja sabíem que les decisions d'aquells 8 dies del 2003 comptarien per al nostre mandat"

El directiu del Barça ha dit a RAC1 que l'acció de responsabilitat és important que es jutgi perquè els futurs directius siguin més responsables amb les decisions que prenguin amb els diners dels socis

Ara
1 min

BarcelonaEl directiu de l'àrea patrimonial del Barça, Jordi Moix, que va formar part de la junta directiva del 2003 al costat de Sandro Rosell i Joan Laporta, ha explicat a RAC1 que ell sí que sabia que els 8 dies famosos del 2003 comptarien com una temporada sencera.

"Quan vam entrar, ja sabíem que aquells 8 dies, i les decisions que prenguéssim, serien de la nostra gestió. Els 60 milions de la minusvaloració dels jugadors sabíem que els havíem de comptar com a pèrdues nostres", ha dit, i ha fet la comparació amb el cas d'Ibrahimovic el 2010: "Quan vam entrar el 2010 sabíem que les pèrdues d'Ibra serien nostres".

Moix ha assegurat que ell ja va avisar que els 8 dies del 2003 comptarien per un any, segons els Estatuts.

Preguntat sobre les paraules de Sandro Rosell, respecte a allò de "no volem que paguin justos per pecadors", Moix ha dit: "Som gent pacífica i sempre busquem la concòrdia". Tot i això, no ha aplicat la mateixa mesura amb l'acció de responsabilitat: "Sembla que l'acció sigui una qüestió personal, però volem que aquest cas es jutgi i així qui en sortirà beneficiat serà el club i els socis".

Per Jordi Moix, és important que amb aquest judici quedi clar que "ser directiu del Barça és un privilegi, però també una responsabilitat", i que si un directiu sap que si pren una decisió equivocada ha de respondre amb el seu patrimoni, "s'ho pensarà dues vegades abans de prendre-la".

stats