Barça
Esports Barça 03/03/2012

Bartomeu: "Per mala sort, gairebé totes les errades de l'àrbitre avui han anat en contra nostra"

El vicepresident esportiu del Barça ha lamentat que Velasco Carballo hagi fet un arbitratge tan desencertat en accions puntuals contra els blaugranes i ha recordat que "no hi ha urgències" en relació a la renovació de Guardiola

Ara
1 min
Rosell, Cuenca, Bartomeu i Zubizarreta.

BarcelonaJosep Maria Bartomeu s'ha mostrat molt satisfet després de la important victòria del Barça contra l'Sporting (3-1), en un duel que ha catalogat de "molt difícil" pel bon plantejament dels asturians. "No tirem la Lliga, ja s'ha vist", ha dit al final.

Preguntat per l'actuació arbitral de Velasco Carballo, que no ha xiulat diversos penals i ha expulsat Piqué en una decisió molt rigorosa, Bartomeu s'ha limitat a dir que "no és fàcil la seva feina" en partits tan tensos com el d'aquest vespre al Camp Nou.

"Mai diem res dels àrbitres –ha comentat–. De vegades encerten i de vegades s'equivoquen. Però potser lamentem que, per mala sort, gairebé totes les errades que ha comès hagin anat en contra nostra. Hi ha coses que han passat avui que no compartim però no podem criticar-los".

Sobre la renovació de Pep Guardiola, l'altre gran tema de l'actualitat blaugrana, el vicepresident esportiu del Barça ha recordat que "no hi ha urgències" i que el tècnic "sap que té la confiança de la junta". "S'ho pensarà el temps que necessiti i, quan ell ho cregui convenient, ens dirà què vol fer. Li tenim plena confiança".

stats