BARÇA
Esports Barça 24/03/2015

11 jugadors del Barça repartits pel món amb les seves seleccions

Luis Enrique no podrà comptar amb tots els seus jugadors fins al dimecres 1 d'abril, quatre dies abans de visitar Balaídos

Nuria García
2 min
Piqué, Busquets i Iniesta arriben a la concentració de la selecció espanyola / KIKO HUESCA / EFE

BarcelonaAquest proper cap de setmana la Primera Divisió s'atura a causa dels compromisos amb les seleccions. Així, 11 jugadors del Barça –més Halilovic, del filial– estan repartits pel món amb els seus respectius combinats estatals. Excepte els que van amb Espanya i Croàcia, la resta de blaugranes jugaran amistosos amb les seves seleccions i Luis Enrique no podrà tenir tots els jugadors per preparar el partit a Balaídos fins al dimecres 1 d'abril, si tot va bé. De fet, aquest dimarts el Barça torna als entrenaments –11 hores, a la Ciutat Esportiva– en família, després de gaudir d'un dia de festa.

La selecció que més blaugranes s'emporta és Espanya: Piqué, Bartra, Jordi Alba, Busquets, Iniesta i Pedro estan concentrats des d'aquest dilluns. Divendres, a Sevilla, jugaran contra Ucraïna un partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 i dimarts viatjaran fins a Amsterdam per jugar un amistós contra Holanda.

Els que més quilòmetres faran seran els argentins Leo Messi i Javier Mascherano. El davanter i el migcampista volaran fins als Estats Units per disputar dos partits amistosos: el primer, dissabte a Washington contra el Salvador, i el segon, a Nova York, dimarts contra l'Equador.

Croàcia, que s'emporta Ivan Rakitic, a més de Halilovic, del filial, té, com Espanya, un partit de classificació per a l'Eurocopa 2016. En aquest cas, contra Noruega a Zagreb.

A Londres, el proper diumenge, els que es veuran les cares seran Claudio Bravo i Neymar en un amistós. El Brasil i Xile s'enfronten en un amistós a la capital britànica. Abans, el dijous, a París, el Brasil de Neymar s'enfronta, també en un amistós, a França, mentre que Xile jugarà a Sankt Polten (Àustria) contra l'Iran el mateix dia.

stats