Barça
Esports Barça 03/11/2021

"Li dedico el gol al Kun Agüero, espero que torni aviat"

Ansu Fati, generós amb l'argentí, que estarà mínim tres mesos de baixa per una cardiopatia

X.H.N.
2 min
Ansu Fati, amb la mirada perduda a Kíev.

BarcelonaTot i els missatges de prudència que l’envolten i que pretenen treure-li qualsevol pressió, Ansu Fati no s’amaga mai. Amb 19 anys acabats de fer i el 10 de Leo Messi a l’esquena, el joveníssim davanter del Barça va posar la nota decisiva a la freda nit de Kíev. Una fuetada amb la cama dreta li va servir per refer-se del penal que el VAR i Ovidiu Hategan li havien negat minuts abans. A l’àrea, el seu territori preferit per més que els tècnics tendeixin a obrir-lo a la banda esquerra, va caçar un mal refús del Dinamo per superar Bushchan per primera i única vegada a Ucraïna. Suficient per situar l’equip segon a la Champions gràcies al primer triomf lluny del Camp Nou del curs. 

“Físicament em costa. He d’anar millorant de mica en mica, però avui era un dia molt important i sentia que havia de sumar”, va dir, autocrític, en l’entrevista postpartit, l’MVP del duel segons la UEFA. L’atacant va admetre que va xutar “amb tot” per anotar un gol amb dedicatòria inclosa: “És per al Kun. El gol i la victòria. Espero que es recuperi aviat perquè la temporada és llarga i hi haurà temps per a tot”. El missatge visionari del generós Ansu es pot aplicar perfectament a Dembélé, que a Kíev va rubricar el seu etern retorn després de lesió. El francès va entrar mitja hora per obrir el camp i va aportar la marxa més que necessitava l’equip per desequilibrar el Dinamo. El Barça no pot renunciar al francès. Ni que faci el ronso amb la renovació.

"No sé si entrenaré a Vigo o al Johan Cruyff"

Per la seva banda, Sergi Barjuan va oferir la que podria ser la seva última roda de premsa postpartit com a entrenador del primer equip del Barça. "Només treballo pensant en demà. Hem guanyat i ens toca gaudir. Només sé que quan arribem a Barcelona hauré de començar a preparar el partit contra el Celta. No sé si dissabte estaré a Balaídos o al Johan Cruyff", va resumir el de Les Franqueses, conscient que el Barça pretén agilitzar les properes hores l'arribada de Xavi Hernández. De fet, l'Al-Sadd, equip actual de l'egarenc, juga aquest dimecres contra l'Al-Duhail (17.55 h, Esport 3) el que serà el darrer matx del nou entrenador blaugrana al Qatar. Mateu Alemany i Rafa Yuste formen l'expedició del club per tancar el relleu a la banqueta. L'anunci oficial es preveu per a dijous.

stats