SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 21/02/2013

Marc Muniesa rep l'alta mèdica set mesos després de lesionar-se de gravetat

El central català es va lesionar el 24 de juliol durant un partit de pretemporada amb el primer equip. El club li ha fet fitxa del filial perquè torni a recuperar el ritme

Efe
1 min

BarcelonaEl defensa blaugrana Marc Muniesa ha rebut aquest dijous l'alta mèdica set mesos després de trencar-se el lligament creuat anterior del genoll dret en un partit de pretemporada amb el primer equip del Barça l'estiu passat.

El central català, que es va lesionar greument el 24 de juliol passat en un amistós contra l'Hamburg, va començar la temporada amb fitxa del primer equip, però el club va decidir inscriure'l novament amb el filial al mercat d'hivern, perquè torni a recuperar el ritme de competició a Segona Divisió. Muniesa ja portava unes setmanes entrenant amb el filial i, per fi, aquest dissabte tornarà a estar disponible per jugar un partit, en aquest cas a les ordres de Eusebio Sacristán.

Per a aquest partit del Barça B davant l'Hèrcules al Miniestadi estarà també disponible de nou el migcampista Sergi Roberto, que també es va lesionar en un partit del primer equip i ha rebut l'alta mèdica. En aquest cas, va ser durant el partit de tornada dels setzens de final de Copa del Rei davant el Còrdova, el passat 10 de gener, quan Sergi Roberto va patir un trencament al recte anterior de la cuixa esquerra que l'ha mantingut de baixa fins aquest dijous.

stats