Barça
Barça 17/07/2014

Mathieu demana al València que negociï la seva sortida per fitxar pel Barça

El jugador francès ha enviat un comunicat al club valencià

Efe
3 min

BarcelonaEl francès Jeremy Mathieu, jugador del València al que pretén el Barça, ha demanat aquest dijous al seu club a través d'un comunicat que negociï la seva sortida per tenir una "oportunitat única que a qualsevol futbolista li agradaria aprofitar".

"En cap moment la meva intenció és entrar en una confrontació amb el València, per l'afecte i el respecte que li tinc a l'entitat i a la seva magnífica afició. Fa cinc temporades que estic en aquest club i li estic agraït per la seva confiança que han tingut en mi al llarg de tot aquest temps", escriu el francès.

Mathieu no desitja que "aquest comunicat s'interpreti com una forma de forçar una situació per provocar" la seva "sortida del València, sinó dir la veritat sobre la situació" que està "vivint en aquests dies i no alimentar rumors ni especulacions".

Segons el jugador, el València "té una oferta sobre la taula d'un club important per fer-se" amb els seus serveis.

"No oculto que per a mi suposa un pas endavant en la meva carrera en tots els sentits. És el premi a la meva feina, al meu esforç, i és una oportunitat única que a qualsevol futbolista li agradaria aprofitar", afegeix.

"Vaig arribar al València fa cinc temporades lliure, i aquesta operació suposaria un benefici per a totes les parts implicades. En aquest temps sempre he intentat donar el millor, mostrant la meva professionalitat i la meva estima al club en tot moment, però crec que és el moment de fer un pas endavant i tancar un cicle en una entitat a la qual sempre portaré al cor i a la qual estaré eternament agraït passi el que passi", explica Mathieu.

"Vull negar rotundament les acusacions que s'han abocat cap a la meva persona, adduint que estic en rebel·lia i em nego a col·laborar en el treball de l'equip. Qualsevol professional en el món del futbol entén perfectament que no vulgui córrer el risc en aquests moments de lesionar-se quan s'està negociant un possible traspàs", comenta en el seu comunicat.

El jugador demana al València i al seu president, Amadeu Salvo, "que entengui la situació actual i accepti negociar" la seva sortida. "Tinc l'oportunitat de jugar en el club més gran del món i això és l'únic que vull ara mateix, però sense oblidar tot el que m'ha donat el València i sortir de la millor manera possible", afegeix.

"Mai he estat una persona polèmica i no ho seré ara, només demano respecte i que s'entengui que hi ha una situació que és beneficiosa per a totes les parts i que es pot portar a bon port sense cap tipus de polèmiques ni malentesos. De fet, quan vaig renovar amb el València la passada temporada, el president em va prometre una sortida si hi havia una bona oferta per mi, com és el cas actual", diu el francès.

Mathieu conclou dient que sempre portarà al València "al cor" i en la seva "pell", però explica que li "agradaria poder viure aquest gran repte que suposa un colofó" a la seva carrera, "sense perdre l'afecte d'una entitat i una afició com la valenciana, a la qual sempre he intentat oferir el millor".

stats