Barça

"Tots els moviments que es facin ara van en una direcció: que Cristiano no s'assegui a declarar"

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, ha parlat a RAC1 sobre la decisió de la fiscalia de substituir la condemna a presó de Messi per una multa

No és casualitat que la fiscalia hagi decidit justament ara que a Leo Messi li substitueixin la condemna a presó per una multa de 255.000 euros. Si més no, així és com ho veu el vicepresident del Barça Carles Vilarrubí, que durant la tertúlia d'El Món a RAC1 ha admès que "se li fa difícil" imaginar què hauria passat si no s'estigués ara en un procés similar amb un altre jugador. Un altre jugador que es diu Cristiano Ronaldo i és jugador del Reial Madrid.

"Tots els moviments que s'estan fent ara i que es faran en els pròxims dies, van en una direcció molt concreta: que Cristiano Ronaldo no s'assegui a declarar. No volen la fotografia de Cristiano al banc dels acusats, pel qual Leo sí que va haver de passar. Aquella fotografia sí que va existir amb Messi", ha afirmat.

Vilarrubí ha atorgat la presumpció d'innocència a Cristiano Ronaldo "de la mateixa manera" que li va donar a Messi. "D'ell es va dir que era un capo mafiós al capdavant d'una família organitzada per delinquir. Ara el ministre d'Hisenda ha reclamat la presumpció d'innocència per a Cristiano", ha recordat.