BARÇA
Esports Barça 17/01/2013

Els agents de Valdés comuniquen al Barça que el porter no renovarà el contracte

Els representants del jugador diuen que han comunicat al club "la decisió irrevocable per part del jugador de no renovar el seu contracte, i eviten així entrar a valorar temes econòmics"

Efe
1 min
Víctor Valdés, durant un entrenament / FCBARCELONA.CAT

MadridEls agents del porter del Barça Víctor Valdés han comunicat al club blaugrana, en una reunió mantinguda aquest dijous a la tarda, que el porter no renovarà el contracte amb el seu actual equip, que venç el 30 juny 2014, segons han anunciat a l'agència EFE els representants del jugador.

El text remès a Efe diu: "Els agents de Víctor Valdés han comunicat al FC Barcelona a la reunió mantinguda aquesta tarda la decisió irrevocable per part del jugador de no renovar el seu contracte, i eviten així entrar a valorar temes econòmics".

El 3 de gener, Víctor Valdés va dir que no descarta canviar d'aires i provar "altres cultures i altres tipus de futbol" a la recta final de la seva carrera.

Quan venci el seu actual contracte, Valdés tindrà 32 anys i, com ell mateix va apuntar, "la porteria del Barça és complicada en tots els sentits" i ell ja fa "molts anys" que aguanta la pressió que suposa defensar-la.

stats