Barça

Roures diu que "és evident" que Rosell el va espiar

El soci fundador de Mediapro reprodueix a Catalunya Ràdio la versió que va donar la setmana passada en el judici per espionatge industrial

2 min
Jaume Roures, soci fundador del grup Mediapro.

BarcelonaSandro Rosell va quedar fora del cas d'espionatge industrial a Jaume Roures per falta de proves. Però a ulls del soci fundador de Mediapro, "és evidentíssim que hi està al darrere". Aquest dimecres, Roures ha respost a l'expresident del Barça a Catalunya Ràdio, després que Rosell contraataqués i l'acusés d'haver-li fet xantatge.

El cas d'espionatge industrial a Roures va jutjar-se la setmana passada a Barcelona. Està vist per a sentència amb dos acusats, Robert Cama –antic responsable informàtic de Roures– i Joan Carles Raventós –mà dreta de Rosell a l'empresa BSM–. Rosell, tot i haver estat denunciat en primera instància, va obtenir un sobreseïment provisional i hi va participar com a testimoni.

Roures, de la mateixa manera que ho havia fet Rosell el dia anterior, ha reproduït en antena allò que ja va dir al judici. A més, el soci fundador de Mediapro ha aportat el document on el fiscal diu que "no entén" com és que l'expresident blaugrana no s'asseia al banc dels acusats. "Ha tingut sort, però és clar si segueixes la trama. És evidentíssim que [Rosell] hi està al darrere", ha dit Roures.

"Vaig reunir-me amb Rosell pel robatori dels correus i em va dir d'arreglar-ho a la catalana. Que entenc que vol dir que avui per tu i demà per mi. Vam sortir sense res", ha dit Roures. El dia abans, Rosell l'havia acusat de xantatge: "Va venir al meu despatx i em va dir que sabia que l'havia espiat i que, si li renovava els drets de televisió, no presentaria denúncia. I li vaig contestar que fes el que volgués, que jo no havia fet res". Una afirmació que el soci fundador de Mediapro ha qualificat d'"impossible", ja que, en aquell moment, ja tenia un contracte amb el Barça i per terminis legals no el podia ampliar.

Roures: "Jo no soc entorn de Laporta"

L'entrevista també ha servit per respondre sobre les sospites que Rosell va posar sobre la taula, atribuint a l'entorn de Laporta la possibilitat d'haver-lo denunciat pel cas Rimet, pel qual va passar-se dos anys en presó provisional abans de ser absolt. Unes paraules que eren conseqüència, al seu torn, del que havia dit l'excomissari José Manuel Villarejo, que va implicar directament Laporta en el cas. En el seu moment, Laporta va negar rotundament els fets i Rosell va mostrar-se disposat a creure's l'actual president blaugrana, però deixant oberta la possibilitat que algú proper a ell en fos el responsable. Roures ha respost, desmarcant-se del cas: "Jo no soc entorn de Laporta. En tot cas, en soc amic". I ha restat credibilitat a Villarejo. "No me'l crec".

Finalment, i a propòsit del cas Negreira, de suposada trama de compra d'àrbitres, Roures considera que "les explicacions que ha donat el Barça no són raonables". Ara bé, com que "ningú té proves que això tingués influència en els resultats", opina que el cas "acabarà morint d'aquí 4 o 5 anys".

stats