Barça
Esports Barça 08/08/2012

Tito: "Mourinho? Ja vaig dir el que pensava d'aquest tema i no en vull parlar més"

El tècnic del Barça ha quedat satisfet de l'amistós contra el United, i ha destacat que el més important era donar minuts als vuit campions de l'Eurocopa

Ara
1 min
Sí: Tito Vilanova. No: Maria Antònia Munar

BarcelonaDesprés que José Mourinho demanés disculpes per haver-li posat el dit a l'ull a Tito Vilanova –un any després–, li han preguntat al tècnic del Barça què en pensava de la disculpa: "El dia de la meva presentació ja vaig dir el que pensava d'aquest tema i no en vull parlar més". Ras i curt.

Pel que fa al partit amistós contra el Manchester United, Tito no li ha donat importància al resultat (0-0): "La idea és que els internacionals anessin agafant més minuts".

Respecte les paraules d'Abidal quan va dir que pensava tornar a jugar abans de final d'any, Tito ha comentat: "El seu retorn el marcaran els metges, el que és important és que quan un està malalt tingui aquest positivisme".

I sobre el retorn de Villa ha dit: "Ho marcaran les seves sensacions, ell està amb ganes però li hem de donar el temps suficient".

"Song? De jugadors que no están a la plantilla no m'agrada parlar-ne, i hi ha molts jugadors fora del Barça que m'agraden i no puc parlar de tots. Parlar d'un seria una falta de respecte als altres clubs. L'important és que el que vingui sigui bo".

stats