Barça

Xavi dona el vistiplau al retorn de Dani Alves

El club i el jugador han de negociar ara les claus del contracte

M.M.
1 min
Dani Alves com  A símptoma

BarcelonaDani Alves és a només un pas de tornar al Barça. El nou entrenador, Xavi Hernández, ha donat el vistiplau perquè el club negociï el fitxatge del lateral brasiler, actualment sense club després de rescindir el seu contracte amb el Sao Paulo al setembre. La notícia l'ha avançada Sport i l'ha confirmat l'ARA.

Ara serà el torn de les negociacions entre el jugador i el club, que hauran de pactar el salari i la durada del contracte. I, posteriorment, encaixar-ho en els límits del fair play financer de la Lliga. Segons la normativa, a Alves no se'l podria inscriure fins al gener.

Així, el lateral dret, de 38 anys, està molt prop de tornar a vestir la samarreta del Barça després de ser un dels pilars del conjunt que va conquistar el sextet de títols el 2009 amb Pep Guardiola com a entrenador i Xavi Hernández comandant el centre del camp.

Alves va abandonar la disciplina blaugrana l'estiu de 2016 per anar-se'n al Juventus de Torí i després també va passar pel Paris Saint-Germain abans de recalar al Sao Paulo del seu país. Prèviament, el 2008 havia fitxat pel Barça procedent del Sevilla.

Actualment, la posició de lateral dret en el conjunt blaugrana està ocupada per Óscar Mingueza, Sergiño Dest i Sergi Roberto.

stats