FUTBOL SALA
Esports 13/09/2019

Andreu Plaza renova amb el Barça de futbol sala fins a la temporada 2021/22

El tècnic ha guanyat 9 títols amb la secció

Ara
1 min
Andreu Plaza renova amb el Barça de futbol sala fins la temporada 2011/12

BarcelonaL'entrenador del Barça de futbol sala, Andreu Plaza, ha renovat el contracte fins a la temporada 2021/22. El tècnic, que acabava contracte el pròxim 30 de juny, seguirà aquesta i dues temporades més al capdavant del primer equip. "És un dia molt feliç, tocarà seguir treballant com fins ara per complir els objectius que ens hem marcat. Sempre dic que és molt difícil guanyar, però encara és més difícil seguir guanyant, i aquest és el principal repte que afrontem en el futur. Volem donar continuïtat als èxits que ja hem aconseguit, sent conscients també que la Champions és un dels grans objectius del club i el desig principal de l'afició" ha explicat.

Plaza ha guanyat amb el Barça una Lliga, una Copa d'Espanya, dues Copes del Rei, una Supercopa d'Espanya i tres Copes Catalunya. L'última temporada va ser especialment brillant, ja que es va recuperar el títol de Lliga.

“Els resultats avalen el projecte que vam iniciar ara fa tres anys i els tècnics s’han guanyat la confiança del club per seguir dirigint l’equip. De moment hem aconseguit trencar amb la dinàmica dels últims anys amb la conquesta del triplet i la Supercopa, i estem convençuts que si seguim treballant en la mateixa línia vindran molts èxits més en el futur”, ha dit Txus Lahoz, responsable del futbol sala blaugrana.

stats