ADDECO OR
Esports Bàsquet 27/01/2012

Marc Gasol no s'oblida de Girona i dóna suport al Sant Josep

El català, que ha fet 18 punts i 11 rebots en la derrota dels Grizzlies contra els Clippers (98-91), ha tingut un record per a Girona i el Sant Josep i ha donat suport a la iniciativa creada pel club gironí per recaptar fons

D.r. Jover
1 min
Marc Gasol mostra el seu suport a Girona

BarcelonaAquest dilluns va ser designat com a millor jugador de la setmana de la conferència oest de la NBA per primer cop i aquest divendres ha volgut tenir un record i un detall per al Sant Josep Girona.

Marc Gasol ha retirat la seva samarreta virtual al nou lloc web SosBasketGirona i ha fet un donatiu per ajudar a recaptar fons al club gironí. A més, s'ha fet la fotografia amb el cartell del projecte. El que va ser MVP de la Lliga ACB el 2008 amb l'extint CB Girona no ha dubtat a donar un cop de mà al Sant Josep, que travessa greus problemes econòmics a la Addeco Or, la segona divisió del bàsquet espanyol.

El lloc web ja ha rebut més de 5.000 visites en els seus deu dies de vida i 6.500 píxels de les imatges virtuals del pavelló i també del primer equip ja tenen color. A més, diverses empreses s'han interessat per col·locar publicitat al pavelló virtual.

El CB Sant Josep Girona compta al web amb un apartat on personalitats rellevants del món esportiu, polític i cultural donen el seu suport a aquesta iniciativa. L'exministra de Defensa Carme Chacón, el campió del món de bàsquet Berni Rodríguez i un dels entrenadors amb millor palmarès esportiu del bàsquet europeu, Svetislav Pesic, han donat ja el seu suport a la causa.

stats