BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 25/05/2015

El 'play-off' de la Lliga Endesa comença aquest dijous 28 de maig

Aquest dijous s'enceten totes les eliminatòries excepte la que enfronta el Madrid i el Gran Canària, que començarà el divendres 29

Ara
1 min
Xavi Pascual, amb el títol

BarcelonaEl 'play-off' de la Lliga Endesa començarà aquest dijous 28 de maig. El Barça i el FIACT Joventut es veuran les cares en la ronda dels quarts de final i el primer partit es disputarà al Palau Blaugrana (21h/Esport3). També es jugarà el dijous 28 el primer partit de les eliminatòries Unicaja-Laboral Kutxa i Dominion Bilbao-València. En canvi, el Madrid, que es jugarà el pas a semifinals davant de l'Herbalife Gran Canària, jugarà el primer partit el divendres 29.

El segon partit de les tres primeres eliminatòries es disputarà el dissabte 30 de maig. Badalona acollirà el segon assalt entre el Barça i el FIACT Joventut, que se jugarà a les sis de la tarda i s'emetrà, també, per Esport3. El Madrid-Herbalife Gran Canària es disputaran el segon punt un dia després, el diumenge 31. En cas que calgués un tercer partit, totes les eliminatòries es decidirien el dimarts 1 de juny, en horari encara per determinar, excepte la del conjunt blanc, que es decidiria el dimecres 2.

Aquest dilluns al migdia la Lliga Endesa ha fet un acte per presentar oficialment els 'play-off' i entregar diferents premis i reconeixements de la lliga regular. El gran triomfador de l'acte ha estat el Madrid, que s'ha endut l'MVP en mans de Felipe Reyes i el premi al millor entrenador, que ha estat per a Pablo Laso.

stats