Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 24/05/2023

El Madrid imposa el surrealista relat de Díaz Ayuso: l'Instant Replay de l'ARA

Els jugadors de l'equip blanc surten al parquet amb una samarreta d'ànims a Vinícius

1 min
Els jugadors del Madrid amb la samarreta de Vinicius

BarcelonaDesprés que Isabel Díaz Ayuso posés el Reial Madrid de Guerschon Yabusele com a exemple de valors i enemic de la violència, el club blanc va presumir de títol de l'Eurolliga amb una victòria contra un Betis que va perdre la categoria. Els jugadors locals van sortir al parquet amb una samarreta d'ànims a Vinícius, el futbolista que va rebre insults racistes a Mestalla. Qüestió de relats.

El Barça oblida la decepció de Kaunas

El Barça va sobreposar-se a la decepció de Kaunas i a les empentes de Sadiel Rojas amb un triomf contra l'UCAM Múrcia (86-57). Nit còmoda per a un equip blaugrana que disputarà els quarts de final de la Lliga Endesa contra un València Basket que va tornar a decebre contra el Rio Breogan (77-80). L'eliminatòria arrencarà dilluns al Palau Blaugrana.

La Penya, sense encert a Granada

L'altre equip català que lluitarà pel títol és un Joventut Badalona que va perdre a la pista del Coviran Granada (73-62). El seu rival en la primera eliminatòria serà el Cazoo Baskonia. Sense Henry Ellenson, l'equip verd-i-negre va fer un partit molt pobre ofensivament a la pista d'un rival que s'hi jugava la permanència. L'altra eliminatòria la jugaran el Lenovo Tenerife i l'Unicaja.

Regust de comiat a Fontajau

El Bàsquet Girona va acomiadar la temporada amb una derrota a casa contra el Baskonia (70-75). Tot i que el pivot encara no ha confirmat què farà, Fontajau va viure el partit de Marc Gasol amb regust de comiat. El Baxi Manresa, per la seva banda, va tancar una temporada per oblidar regalant-se una victòria contra un Gran Canària desconegut (105-75). La punteria local va ser decisiva.

stats