Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 13/11/2023

Roger Grimau no evita passar pel confessionari: l'Instant Replay de l'ARA

L'entrenador del Barça, sorprès per les voltes que fa la vida

2 min
Roger Grimau i Antoni Daimiel

BarcelonaEl Barça es va desfer del Lenovo Tenerife (94-83) i li aguanta al València Basket el pols per la segona posició de la Lliga Endesa. Tot i la baixa d'Àlex Abrines, l'encert des de la línia de tres punts va ser clau. "De vegades planteges el partit d'una manera i et surt d'una altra. Estic content perquè era un partit realment fotut", va opinar l'entrenador culer, Roger Grimau. Minuts després de la victòria, Movistar va emetre una entrevista d'Antoni Daimiel amb l'entrenador del Barça ambientada en un confessionari. “És curiós, des dels 31 o 32 anys et volen jubilar com a jugador i ara amb 45 soc jove, soc rookie, soc inexpert… La vida fa moltes voltes”, va dir.

Mouhamet Diouf i Michael Ruzic, en acció

Ruzic, un jugador amb cos de nen

Les lesions continuen frenant el Joventut, que va perdre a la pista del Río Breogan (85-77). L'equip verd-i-negre va fer debutar un altre jove, Michael Ruzic. El croat, que l'estiu passat va prioritzar la seva formació a millors ofertes econòmiques, va anotar un triple. El pivot va rebutjar ofertes d'importants universitats dels Estats Units i fins i tot del València Basket i el Gran Canària. Un exjugador del CB Prat, el seu compatriota Tomislav Buljan, li va parlar molt bé de com la Penya tracta els joves. "Li poso un 10 de nota, però té 17 anys i un cos de nen. Els joves han de jugar, però també els hem de saber protegir", va explicar Carles Duran.

Pedro Martínez parlant amb els jugadors del Baxi Manresa

Pedro Martínez, contrari als coloms

El Baxi Manresa va obtenir la victòria a la pista del MoraBanc Andorra (86-90). Tot i sumar el cinquè triomf de la temporada, Pedro Martínez no vol pressionar més del compte els jugadors. "Podem fer volar coloms i pensar el que vulguem, però no hem de tenir l'objectiu de la Copa ni moltíssim menys. Hem de ser humils i a veure si guanyem l'Obradoiro. Centrar-se en una altra cosa seria un gran error", va assegurar l'entrenador del conjunt bagenc. El tècnic va fer jugar el malià Ladji Coulibaly, que va anotar la seva primera cistella a la Lliga Endesa amb tan sols 17 anys.

Marc Gasol i Kam Taylor, a Fontajau

Kam Taylor, d'heroi a botxí a Fontajau

Kam Taylor va passar d'heroi a botxí a Fontajau. Abans de començar el partit, Marc Gasol va regalar-li un quadre amb una fotografia seva en què es podia llegir "Sempre gironí". L'escorta va anotar 12 punts contra els seus excompanys i va liderar la victòria de l'Unicaja a la pista del Bàsquet Girona (78-82). El conjunt gironí no va ser capaç de gestionar una diferència de 17 punts contra un rival amb una banqueta de jugadors molt més àmplia. "Hem dominat el partit durant 25 minuts, però després tot ens ha costat més. Hem d'estar contents, però hem d'estar preparats per al següent repte", va analitzar Salva Camps.

stats