Bàsquet - Lliga Endesa

La teoria de l'ex mai falla contra el Barça: l'Instant Replay de l'ARA

L'equip blaugrana malbarata set punts de diferència a Múrcia

Els jugadors de l'UCAM Múrcia i el Barça

BarcelonaL'UCAM Múrcia va evitar el cap de setmana rodó del bàsquet català amb una victòria contra el Barça (82-73). L'equip blaugrana, que va encaixar 58 punts des de la zona, va malbaratar una diferència de set punts. "No hem estat bé durant l'últim quart, quan no hem trobat les situacions ideals", va explicar Roger Grimau. El letó Rodions Kurucs, que tan sols va jugar sis partits amb la samarreta del Barça, va ser clau contra el seu exequip.

Un triple que val un imperi

Un triple inversemblant d'Andrés Feliz des de 20 metres va donar la victòria al Joventut contra el Surne Bilbao (81-78). El base, que tornava després d'uns partits lesionat, va completar amb la seva cistella una remuntada que semblava impossible. El parcial en l'últim minut va ser de 12-2. "Estic content pel seu partit perquè és un jugador que ha crescut amb nosaltres i que ha fet un esforç per tornar més aviat del que estava previst", va opinar Carles Duran.

Dani Garcia, en acció al Nou Congost.

Un heroi sovint invisible

El Baxi Manresa ja suma sis victòries. L'equip bagenc va superar el Monbús Obradoiro (76-56). "El caràcter en el 99% dels casos està per sobre de la tàctica", va analitzar Pedro Martínez. Dani García va suplir la baixa de Dani Pérez fent un bon partit en la posició de base. "És un noi exemplar en l'esforç i en la perseverança. Que hagi jugat amb tanta determinació i que ens hagi ajudat tant a guanyar diu moltes coses d'ell i totes són bones", va opinar l'entrenador.

Ikenna Iroegbu.

Una marca de roba que inspira

El Bàsquet Girona segueix com un coet. L'equip gironí va aprofitar uns bons ajustos defensius per desfer-se dissabte del Río Breogan (87-83). Amb el partit empatat, Ike Iroegbu va anotar una cistella decisiva a 3,6 segons del final. El pare del base nigerià nascut a Sacramento va tenir una vida difícil i va ser el responsable d'inculcar-li els valors de treball i sacrifici que l'han portat a convertir-se en jugador professional. A més, té una marca de roba amb frases inspiradores.