Bàsquet
Esports Bàsquet / ACB 21/09/2021

Pustovyi amenaça un Barça obligat a millorar

L'exblaugrana és el principal perill a la pintura del Gran Canària, rival dels blaugranes a la segona jornada de la Lliga Endesa

Ara
2 min
Nigel Hayes-Davis i Sarunas Jasikevicius durant la Supercopa Endesa.

BarcelonaEl Barça de Jasikevicius afronta el seu primer desplaçament de la temporada amb l'objectiu d'esvair dubtes. Els blaugranes visiten aquest dimecres (21.30 h, #Vamos) el Gran Canària Arena per encetar una regularitat que els porti fins al títol. "Serà un bon partit. Ells tenen un equip amb jugadors nous i han construït un conjunt. Serà difícil guanyar-los si no estem concentrats. Hem de prendre'ns-ho seriosament", ha considerat Brandon Davies abans del matx. El pivot blaugrana ha volgut remarcar el perill del partit abans de partir a les Canàries, en una expedició en la qual només falta el lesionat Àlex Abrines.

Els antecedents són agredolços per als blaugranes. El Barça va superar l'UCAM Múrcia (85-78) en l'estrena de la Lliga Endesa tot i que no va deixar bones sensacions. L'equip català va malbaratar una diferència de 17 punts, però va saber reconduir la situació a temps i va començar la defensa del títol amb una victòria. "Seguim en la nostra línia de regalar avantatges. Hem de començar a assumir que això serà així i haurem de patir-ho. És el nostre problema des de fa anys, ja ho era amb l’anterior entrenador i ho continua sent amb mi", va dir després del debut a la Lliga Jasikevicius, que mai defuig l'autocrítica. Contra el Gran Canària el lituà espera reduir al màxim aquesta feblesa de l'equip davant un conjunt que compta amb Artem Pustovyi, exjugador blaugrana que no comptava per al tècnic i que va ser el millor del Gran Canària a la primera jornada. Va fer un 26 de valoració en el triomf del seu equip a Fuenlabrada.

Aquest matx en terres canàries serà el primer d'Audie Norris com a ambaixador del Barça. La llegenda blaugrana, tres vegades guanyador de la Lliga ACB, ha explicat que tornar al Barça el fa sentir "molt orgullós" per ser de nou a "casa" veient el seu "somni fet realitat".

stats