Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 25/09/2021

Tercer triomf per a un Barça més pràctic que vistós (78-69)

1 min
Kyle Kuric

BarcelonaEl Barça es va desfer d’un incòmode Río Breogán (78-69) i es manté invicte a la Lliga Endesa. L’equip gallec va resumir al Palau Blaugrana els motius que l’han portat a passar de la LEB Or a liderar l’ACB en tan sols unes setmanes, però no va poder completar la sorpresa contra un conjunt local més pràctic que vistós.

Per segon partit consecutiu, Nikola Mirotic va protagonitzar una exhibició. L’aler pivot va arribar a 32 crèdits de valoració gràcies a 22 punts i 7 rebots. Els seus companys més fiables van ser Nich Calathes, Cory Higgins i Nigel Hayes-Davis, un jugador que s’ha adaptat molt de pressa al Barça. Tot i perdre dos dels quatre quarts, l’equip blaugrana va evitar un disgust com a local i es va assegurar la victòria en un tram final en què va mantenir la concentració.  

La Penya i el Baxi Manresa, aquest diumenge

El Joventut de Badalona rep el Baskonia al Palau Olímpic (18.30 h, #Vamos). “Jugar contra el Baskonia vol dir que serà un partit molt dur. Juguen amb molta intensitat i ens obligarà a fer molt bé les coses. Són un equip d’Eurolliga, amb molt de talent, i que aspira al màxim com nosaltres”, diu Carles Duran, que té el dubte de Brandon Paul i Simon Birgander i les baixes de Ferran Bassas i Arturs Zagars. El Baxi Manresa, per la seva banda, visita el Coosur Real Betis (12.30 h, Movistar Deportes).

stats