Lliga Endesa
Esports 20/09/2017

El Barça Lassa envia Rice a entrenar-se amb el filial

El club no compta amb el base nord-americà

2 min
Rodríguez, Soler, Seraphin, Moerman i Bladé

BarcelonaMentre continua buscant-li una sortida, el Barça Lassa ha enviat Tyrese Rice a entrenar-se amb l’equip filial. “La seva situació no ha canviat. Segueix al mercat i està mirant possibilitats de diferents equips. El jugador s’ha incorporat a la dinàmica del club. Li he explicat el mateix que vaig comunicar als seus representants; que no hi comptem per raons esportives i està entrenant-se des de dimarts amb el filial. No jugarà amb el filial, però s’hi entrenarà fins que trobi un equip”, va assegurar Nacho Rodríguez, mànager general. Segons el club blaugrana, el base nord-americà ha rebutjat tres ofertes de conjunts d’Eurolliga. “No compto amb Rice, és un tema tancat que ara correspon al club. A nivell esportiu no és reconduïble”, va assegurar Sito Alonso durant una entrevista al Tu diràs de RAC1.

Rebaixa salarial de Navarro

Tal com va explicar l’ARA dimarts, el Barça Lassa va confirmar que Joan Carles Navarro s’ha ajustat el salari al seu rol actual. “El nou contracte assegura la seva continuïtat durant molt de temps. Navarro ha fet un gran esforç i s’ha rebaixat molt el sou perquè té clar quin serà el seu paper. Li estem molt agraïts”, va dir Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet.

“Navarro és al club des que era molt petit. Una persona de la seva experiència ens aportarà moltes coses. El club li ha tornat tot el que ell li ha donat a la pista. La secció de bàsquet no té sentir sense Navarro, ha de ser un mirall i un emblema per a tots els joves”, va explicar Nacho Rodríguez.

“El club aposta pels grans esportistes que han passat per la casa perquè poden transmetre la nostra manera de ser”, va opinar Albert Soler. El director d’esports professionals va donar la seva versió sobre les polèmiques finestres de la FIBA. “Esperem que s’aconsegueixi un acord. Algú ha de posar-hi seny i que la situació no arribi als jugadors. Hi haurà pressions, però esperem un pacte. Volem tenir tots els jugadors disponibles a tots els partits d’Eurolliga. La clau la té la Federació Espanyola”, va dir.

stats