Eurolliga
Esports Bàsquet 29/04/2015

La plantilla del Barça de bàsquet exhibeix la seva cara més solidària

Els jugadors de l'equip blaugrana donaran 50 euros per cada assistència que reparteixin aquest dijous contra l'Obradoiro

àlex Gozalbo
1 min
Joan Creus, Nacho Muñoz i Joan Bladé / FC BARCELONA

BarcelonaEls jugadors de la plantilla del Barça donaran 50 euros per cada assistència que reparteixin aquest dijous (21 hores) contra el Rio Natura Monbus Obradoiro. Els diners aniran destinats a la investigació de la malaltia de Dent, una patologia lligada al cromosoma X que afecta el ronyó. La iniciativa es repetirà contra el Tuenti Móvil Estudiantes, el Dominion Bilbao Basket i el MoraBanc Andorra.

Per promocionar la iniciativa, el Barça de bàsquet 'va fitxar' fa uns dies Nacho Muñoz, un nen de cinc anys amb la malaltia de Dent. El jove va estar acompanyat durant la seva presentació per la seva família i, via Skype, pel seu representant, Santi Millán. "Aquest fitxatge representa que el Barça és més que un club i referma els valors de l'entitat", va dir l'actor. L'objectiu d'aquesta iniciativa és sensibilitzar els aficionats sobre aquesta malaltia.

"Té una patologia minoritària de la qual es donen pocs casos", va recordar Joan Creus. "Estem molt contents d'aquesta iniciativa", va explicar Joan Bladé, directiu responsable de la secció. "Els jugadors han tornat a demostrar la seva empatia", va afegir.

stats