Eurolliga
Esports Bàsquet 19/01/2016

El Barça Lassa renuncia a Kostas Papanikolaou

El club blaugrana tindrà la primera opció sobre el jugador quan deixi l'equip grec

àlex Gozalbo
1 min
Kostas Papanikolaou

BarcelonaEl Barça Lassa ha renunciat a Kostas Papanikolaou, que jugarà a l'Olympiacos. El club blaugrana tindrà la primera opció sobre el jugador quan deixi l'equip grec, però no rebrà diners a canvi de la seva renúncia.

Joan Creus ha explicat aquest dimarts la versió del club blaugrana. "Nosaltres teníem els drets de Papanikolaou quan deixés la NBA i això s'ha produït aquests dies. Hem decidit no incorporar el jugador. La decisió ha estat molt meditada i hem arribat a aquesta conclusió pel moment de la temporada en què ens trobem i perquè la dinàmica de l'equip és bona, ascendent. Millor no tocar la dinàmica de grup", ha dit el secretari tècnic.

"La decisió és esportiva, no econòmica, perquè la incorporació de Papanikolaou era econòmicament assequible", ha reconegut.

Segons Joan Creus, "ell va passar un any molt maco a Barcelona i tornar era una opció molt bona per a ell".

El 22 de juliol del 2013 Kostas Papanikolaou va signar un contracte de tres temporades amb el Barça Lassa. Després de la seva primera campanya com a jugador culer, l'aler va plantar el club blaugrana i va marxar a la NBA. El grec, però, no va tenir sort ni als Houston Rockets ni als Denver Nuggets i ha decidit tornar a Europa.

Estadístiques de Kostas Papanikolaou / NBA

Joan Creus ha aprofitat la roda de premsa per assegurar que el Barça Lassa veu amb bons ulls la cessió de Ludde Hakanson al Baloncesto Sevilla.

stats