LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 21/04/2013

La Bruixa d'Or Manresa afronta un altre 'match ball' contra el Caja Laboral

Els manresans necessiten una altra victòria per evitar el descens automàtic de categoria (18 hores)

Efe
1 min
Ferran Laviña, a Fuenlabrada

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa té aquest diumenge (18 hores) un nou 'match ball' de la temporada, ja que torna a necessitar la victòria per evitar el descens automàtic de categoria.

Les possibilitats de salvació cada vegada són més remotes i el repte d'aquest diumenge es presenta clarament costerut a la pista d'un Caja Laboral dolgut després de no poder-se classificar per a 'Final Four' de Londres.

La situació dels catalans a la lliga li dóna a l'equip, segons el seu entrenador, Jaume Ponsarnau, la sensació que té "un punt d'alliberament" que el rival no té. "Durant la setmana estem entrenant bé i hem tornat a trobar la línia de joc que teníem abans de les lesions. Però hem de saber gestionar millor les tensions del partit", ha dit.

La Bruixa d'Or Manresa tindrà davant un Caja Laboral que està a un pas de certificar la seva classificació per als 'play off' de la lliga.

El Manresa viatja a Vitòria amb tots els seus jugadors, a excepció de Ferran Laviña que està pràcticament descartat a causa d'una grip.

stats