Bàsquet - Copa de la Reina
Esports Bàsquet 25/03/2022

Remuntada incompleta del Cadí La Seu (51-55)

Ari Pujol plorant després de la derrota

BarcelonaEl Cadí La Seu va caure derrotat contra el Lointek Gernika (51-55) en els quarts de final de la Copa de la Reina de València. L’equip català, que va perdre més pilotes del que és habitual, va trigar 28 minuts en anotar el seu primer triple. El rival basc va aprofitar la situació per construir-se una diferència de 17 punts durant un tercer quart preocupant (24-41). Tot i acabar el partit amb una exhibició de coratge i bones decisions tàctiques, el conjunt urgellenc no va ser capaç de capgirar el marcador contra un adversari que les va passar magres en el tram final. Amb 51-53 els àrbitres van penalitzar amb falta personal una recuperació sense contacte d'Ari Pujol. Tinara Moore va ser la màxima anotadora del partit a la Fonteta. El Perfumerías Avenida, per la seva banda, va patir per eliminar l’IDK Euskotren (60-56).

Irati Etxarri

Aquest divendres es disputen els altres dos partits dels quarts de final. L’Spar Girona s’enfrontarà al Movistar Estudiantes (18:30 h, TDP). “La clau és guanyar el primer partit i anar amb la mentalitat de jugar el millor possible, al millor que sabem”, explica Alfred Julbe, entrenador d’un equip gironí que vol passar pàgina de l’eliminació europea. “El que estem fent aquests dies és oblidar-ho. Jo crec que la Copa és una competició molt diferent, molt particular. En aquest món pots plorar un dia, però l’endemà has de tornar a la feina. Queden dos títols i nosaltres volem competir per tot”, assegura Laia Palau, la genial base del conjunt català. A més, el València Basket jugarà contra el Casademont Saragossa (21 h, TDP).