All-Star NBA 2015
Esports Bàsquet 16/02/2015

Russell Westbrook domina un All-Star marcat per la titularitat dels germans Gasol (158-163)

El base dels Oklahoma City Thunder ha liderat la victòria de la Conferència Oest

Russell Westbrook / EFE

BarcelonaLa Conferència Oest ha aconseguit la victòria en un All-Star marcat per la titularitat dels germans Gasol (158-163). Russell Westbrook, que ha estat escollit MVP, ha liderat el triomf amb 41 punts. James Harden (29 punts, 8 assistències i 8 rebots), LeBron James (30 punts) i Kyle Korver (set triples) també han tingut el seu protagonisme en un partit molt ofensiu en què Pau Gasol ha acabat amb 10 punts i 12 rebots (25:44 minuts) mentre que el seu germà Marc ha sumat 6 punts i 10 rebots (24:55 minuts).

El partit d'exhibició ha començat amb l'històric salt entre els germans Gasol i ha continuat amb una altra de les imatges de la nit, la presència de quatre jugadors del Atlanta Hawks compartint minuts: Jeff Teague, Kyle Korver, Paul Millsap i Al Horford. La Conferència Oest ha arribat a tenir una renda de 20 punts (36-56) durant el segon període, però el combinat de la Conferència Est ha sabut reaccionar i ajustar el marcador al descans (82-83). Russell Westbrook ha anotat 27 punts en tan sols 11 minuts, una xifra rècord en un All-Star.

El partit, que tan sols ha tingut quatre faltes personals en els primers tres períodes, ha arribat als últims dotze minuts amb el marcador empatat (122-122), però la Conferència Oest ha sabut endur-se el triomf en l'All-Star més anotador de la història (158-163).