Eurolliga
Esports Bàsquet 10/04/2014

El Barça es distreu amb els àrbitres i llença una renda de 20 punts contra el Laboral Kutxa (86-97)

L'equip blaugrana pateix la tercera derrota consecutiva

BarcelonaEl Barça s'ha distret amb els àrbitres, ha malbaratat una renda de 20 punts, ha perdut contra el Laboral Kutxa i ha patit la tercera derrota consecutiva. Andrés Nocioni, que ha anotat 32 dels seus 37 punts a la segona meitat, ha liderat la remuntada visitant. El partit, que ha tancat el Top 16 de l'Eurolliga, ha servit de banc de proves de les Google Glass.

L'equip blaugrana, que aquest divendres coneixerà el seu adversari als quarts de final, s'ha allunyat del conjunt basc gràcies a un parcial de 20-4 entre el final del primer quart i l'inici del segon període. Joan Carles Navarro, que ha anotat 19 punts (4/4 en triples) en els seus primers 12 minuts de joc, ha dinamitat el partit i la renda local ha arribat als 20 punts (48-28). Bostjan Nachbar, que també ha anotat els primers quatre triples que ha intentat, ha arribat al descans amb 14 punt anotats (50-35).

La segona meitat del Barça ha estat nefasta. Distret amb els àrbitres, l'equip blaugrana ha perdut la concentració després del descans, quan el Laboral Kutxa ha capgirat el marcador amb un parcial de 12-40 (62-75). Andrés Nocioni ha liderat la remuntada visitant. La renda visitant ha arribat a ser de 18 punts (76-94) a tres minuts del final.

Xavi Pascual ha descartat Brad Oleson i Erazem Lorbek.

Si el Galatasaray supera aquest divendres (19 hores) el Partizan es convertirà en el rival del Barça als quarts de final de l'Eurolliga. Si perd, l’adversari culer serà el Lokomotiv Kuban, que aquest dijous s'ha desfet del Bayern Munic (84-75).