Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/11/2014

El MoraBanc Andora remunta un desavantatge de 10 punts contra el Fiatc Joventut (84-81)

Goran Suton i Demond Mallet han fallat dos triples que haurien forçat la pròrroga

Betinho Gomez i Tariq Kirksay / JORDI DOMINGO / EFE

BadalonaEl MoraBanc Andora ha remuntat un desavantatge de 10 punts contra el Fiatc Joventut (84-81), que no ha pogut sumar la seva tercera victòria consecutiva a la Lliga Endesa. Goran Suton i Demond Mallet han fallat dos triples que haurien forçat la pròrroga.

Salva Maldonado ha pogut comptar amb Goran Suton, que va ser baixa contra l'Unicaja. Joan Peñarroya, per la seva banda, ha fet debutar Carles Bivià (11 punts).

Àlex Molina, l'aficionat de la Penya que va ser multat a Saragossa per exhibir una estelada, ha presenciat el partit en directe. Gairebé 300 seguidors del Fiatc Joventut s'han desplaçat des de Badalona per animar el seu equip.

La Penya ha arribat a perdre per sis punts de diferència durant el segon període (30-24), però ha reaccionat i ha capgirat el marcador amb un ràpid parcial de 0-7 (30-31). L'equip verd-i-negre ha arribat al descans amb un avantatge mínim (39-40).

Coincidint amb uns minuts d'inspiració de Tariq Kirksay, el Fiatc Joventut ha arribat a tenir una renda de deu punts durant el tercer període (47-57). El MoraBanc Andorra ha sabut reaccionar i ha empatat el marcador (76-76) a tres minuts del final.