Lliga Endesa
Esports Bàsquet 16/03/2014

Mario Hezonja s'exhibeix contra La Bruixa d'Or Manresa (91-63)

El Barça ha sumat la seva desena victòria consecutiva en un dia en què l'aler ha sabut aprofitar els minuts dels quals ha disposat

Mario Hezonja esmaixa la cistella / ACB PHOTO

BarcelonaEl Barça de bàsquet ha superat La Bruixa d'Or al Palau Blaugrana (91-63), on l'equip manresà fa dues dècades que no guanya. L'equip de Xavi Pascual, que no perd un partit des de la final de la Copa del Rei, ha sumat la desena victòria consecutiva en un dia en què Mario Hezonja ha sabut aprofitar els minuts dels quals ha disposat. L'aler ha anotat 26 punts (4/5 en triples), la seva millor marca amb el primer equip.

La Bruixa d'Or Manresa ha sabut mantenir el ritme del rival fins al minut 12 (22-23), però en la recta final del segon període s'ha despenjat al marcador. Al descans, 44-29. El Barça ha superat la barrera dels 20 punts de renda en una segona meitat en què Mario Hezonja ha fet les delícies dels 4.832 espectadors que han vist el partit en directe al Palau Blaugrana.

Maciej Lampe també ha sabut aprofitar la seva oportunitat i ha acabat el partit amb 17 punts.

Abans de començar el partit Jacob Pullen ha rebut una distinció de l'ACB pel seu rècord de triples.