Lliga Endesa
Esports Bàsquet 03/03/2013

El Barça Regal perd contra el Caja Laboral i s'oblida del segon lloc de la Lliga Endesa (67-69)

Joan Carles Navarro continua amb el seu pla de descansos i s'ha perdut el partit

Ante Tomic

BarcelonaEl Barça Regal ha perdut contra el Caja Laboral (67-69), que ha trencat la ratxa de 14 victòries consecutives de l'equip blaugrana. El conjunt basc li treu ja cinc victòries, una diferència decisiva quan queden onze jornades per tancar la temporada regular. Joan Carles Navarro continua amb el seu pla de descansos i s'ha perdut el partit.

La defensa d'Ante Tomic, al qual els pivots de Zan Tabak sempre han atacat, i l'irregular partit de jugadors com Marcelinho Huertas i Brad Oleson han penalitzat en excés al conjunt que entrena Xavi Pascual.

L'equip blaugrana ha començat el segon i el tercer quart amb poca concentració i això l'ha obligat a jugar sempre pel darrera al marcador. A l'inici del segon període ha encaixat un parcial de 2-10. No ha anat millor la cosa després del descans, quan ha rebut un 4-12 de sortida.

La màxima renda visitant ha arribat al tercer quart, quan l'equip basc ha aconseguit 11 punts d'avantatge al Palau Blaugrana (38-49). De fet, el Barça Regal ha començat l'últim quart deu punts per sota al marcador i els seus intents de remuntada no han tingut èxit.