Eurolliga
Esports Bàsquet 28/12/2012

El Barça Regal comença el Top 16 de l'Eurolliga estovant el Fenerbahçe Ulker (100-78)

L'equip blaugrana desdibuixa un rival turc que ha arribat a perdre per 25 punts

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro, en acció contra el Fenerbahçe

BarcelonaEl multimilionari equip del Fenerbahçe Ulker ha sortit derrotat del Palau Blaugrana (100-78), on el Barça Regal s'ha retrobat aquest divendres amb l'estil de joc que aquesta temporada tan sols aconsegueix proposar a l'Eurolliga. El conjunt locals'ha apuntat una victòria clau per començar amb bon peu el Top 16 i, sobretot, per tranquil·litzar un entorn que necessita de victòries així per acabar-se de creure el nou projecte.

La metamorfosi que el Barça Regal experimenta quan juga l'Eurolliga no té una explicació única i la psicologia dels jugadors hi té molt a veure, però l'encert en els triples i la rotació dissenyada per Xavi Pascual han ajudat molt. El tècnic ha desgastat Bo McCalebb i ha reservat Marcelinho Huertas per a una segona unitat en què també hi havia anotadors com Joe Ingles i Sarunas Jasikevicius. Amb ells en pista l'equip blaugrana ha aconseguit una renda de 15 punts al segon període. La diferència ha arribat fins als 19 punts (54-35, al descans) contra un rival farcit de noms coneguts que encara no ha aprés a jugar com un equip.

Intentant evitar que els seus aficionats anessin avui a esperar-los a l'aeroport d'Istanbul, els jugadors del Fenerbahçe Ulker han millorat l'actitud en una segona meitat en què han reduït una renda que ha arribat a ser de 24 punts a l'inici del tercer període. Fum contra un Barça Regal que a l'Eurolliga no es deixa enredar fàcilment.

stats