Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/05/2021

El Barça agafa to competitiu contra el Baskonia (87-74)

i
Àlex Gozalbo
2 min
Leandro Bolmaro

BarcelonaNou dies abans de jugar la final four de l’Eurolliga, el Barça s'ha desfet del TD Systems Baskonia (87-74) en el partit corresponent a la penúltima jornada de la Lliga Endesa. Leandro Bolmaro, que ha anotat 18 punts amb quatre triples, ha sigut el jugador blaugrana més destacat en una nit en què el conjunt català ha agafat to competitiu.

Després d'una primera meitat igualada (41-39), el Barça ha sabut allunyar-se del rival basc gràcies a una millora defensiva i a la rauxa de Bolmaro, que ha liderat un parcial d'11-2 que ha obert la primera escletxa important en el marcador (58-49). Obligat a reinventar-se per la marxa de Luca Vildoza, el conjunt basc no ha pogut mantenir el ritme del conjunt local en un tram final en què s'ha fet evident la diferència actual entre els dos aspirants al títol.

La Penya aspira a ser sisena

El Joventut de Badalona rep aquest dijous (18.30 h, Movistar Deportes) el MoraBanc Andorra al Palau Olímpic. "Aquests dies posteriors al duel amb TD Systems Baskonia ens han servit per preparar-nos per als play-off, treballar coses que ens poden servir en un futur, però també ens han anat bé per descansar, ja que ara ve una setmana intensa. La millor manera d'arribar als play-off és derrotant l'Andorra i el Bilbao", analitza Carles Duran. El tècnic de Vilassar de Mar no descarta escalar posicions durant aquesta última setmana de temporada regular. "No depèn de nosaltres, però aspirem a ser sisens. Hem d'intentar sumar les màximes victòries possibles i esperar que el Burgos falli", diu. Arturs Zagars és baixa confirmada mentre que Xabi López-Arostegui i Pep Busquets són dubte.

El MoraBanc Andorra, que busca classificar-se per als play-off, té les baixes de Moussa Diagne, Tomasz Gielo, Haukur Palsson, Nacho Llovet i Tyson Pérez. A més, la participació de Tunde Olumuyiwa no està assegurada.

stats