Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/10/2014

El Rio Natura Monbus ajorna el triomf número 700 del Fiatc Joventut (72-78)

La Penya ha malbaratat una renda de 16 punts

BadalonaEl Rio Natura Monbus ha ajornat el triomf número 700 del Fiatc Joventut (72-78), que ha perdut un partit que dominava per 16 punts de diferència. Demond Mallet, que ha anotat 21 punts amb 4 triples, no ha pogut evitar la derrota. El visitant Maxi Klebber ha acabat amb 19 punts i 8 rebots. Salva Maldonado ha recuperat Nacho Llovet, que ha disputat 7:28 minuts.

La Penya ha arribat atenir una renda de 16 punts (41-25) durant el segon període, però a poc a poc s'ha anat apagant contra un rival que ha sabut millorar les seves prestacions. El Rio Natura Monbus Obradoiro ha capgirat el marcador i ha començat l'últim període per davant en el marcador (60-62).

El Fiatc Joventut s'ha distret amb els àrbitres. L'equip gallec, que mai abans havia guanyat a Badalona, ha arribat a tenir una renda de vuit punts (62-79) a 7:30 minuts del final.

"La Lliga Endesa no és fàcil i nosaltres no som els Lakers", ha resumir Albert Miralles en declaracions a Ràdio Ciutat de Badalona.