Lliga Endesa
Esports Bàsquet 09/11/2014

La Bruixa d'Or Manresa malbarata una renda de 14 punts contra el Bilbao Basket (76-77)

Zeljko Sakic ha fallat un tir sobre la botzina que hauria capgirat el marcador

Latavious Williams i Roger Grimau / SUSANNA SÁEZ / EFE

BarcelonaLa Bruixa d'Or Manresa ha perdut aquest diumenge un partit contra el Bilbao Basket que dominava per 14 punts de diferència. L'equip basc ha sabut anar de menys a més i capgirar el resultat al Nou Congost. Zeljko Sakic (11 punts i 7 rebots) ha fallat un tir sobre la botzina que hauria capgirat el marcador.

L'equip de Pedro Martínez, que ha pogut comptar amb tots els jugadors per primera vegada aquesta temporada, ha exhibit un bon nivell de joc, però s'ha quedat sense el premi de la victòria. El visitant Danilo Andjusic ha acabat el partit amb 19 punts.

El conjunt català ha començat el partit amb molta energia i ha aconseguit una renda de 14 punts (26-12). Vuit jugadors de La Bruixa d'Or Manresa han aconseguit anotar durant un primer període que ha acabat amb el resultat de 28-15. El Bilbao Basket ha remuntat i ha igualat el marcador abans d'arribar al descans (44-43).

El rival basc ha arribat atenir una renda de set punts (62-69) a poc minuts del final, però La Bruixa d'Or Manresa s'ha refet i ha equilibrat el resultat (69-69). El Bilbao Basket ha sabut tenir més encert en els instants finals.