Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/10/2014

La Bruixa d'Or Manresa tomba el MoraBanc Andorra i s'estrena a la Lliga Endesa (88-80)

Zeljko Sakic i Roger Grimau han liderat el triomf local

Ara
1 min
Carles Bivià i Thomas Schreiner / SUSANNA SÁEZ / EFE

ManresaLa Bruixa d'Or Manresa ha superat aquest diumenge el MoraBanc Andorra (88-80) i s'ha estrenat a la Lliga Endesa. Zeljko Sakic (29 punts i 7 rebots) i Roger Grimau (16 punts) han liderat el triomf local en un partit en què Davin White i Guille Colom han debutat a la competició. Marc Blanch (18 punts) i Jordi Trias (12 punts i 7 rebots) han estat els millors jugadors de l'equip visitant.

Esperonat pels seus seguidors i liderat per Roger Grimau, l'equip local ha començat el partit amb molta intensitat (7-0). El MoraBanc Andorra, que ha tornat a tenir la baixa de Víctor Sada, ha trigat en estabilitzar el seu joc i ajustar el marcador (39-38).

L'inici del tercer període ha tingut color visitant. El MoraBanc Andorra ha obert una escletxa en el marcador (41-50). L'equip local ha reaccionat i ha aconseguit igualar el marcador (54-54) d'un partit que no s'ha decidit fins als instants finals.

La Bruixa d'Or Manresa, que no guanyava un partit des del passat 9 de març, ha anotat 31 punts en l'últim i decisiu període.

stats