Copa del Rei ACB 2014
Esports Bàsquet 08/02/2014

El Reial Madrid confirma el seu pas a la final de Copa després d'un altre recital anotador (98-66)

Els de Laso han superat còmodament el CAI Saragossa per 32 punts de diferència

M.c.
Rudy Fernández, en una acció contra el CAI Saragossa

MàlagaEl Reial Madrid ha guanyat el CAI Saragossa (98-66) i ha assegurat la seva presència a la final de la Copa del Rei 2014 d'aquest diumenge (18:00 hores). Els blancs, que han dominat còmodament el partit de principi a fi, disputaran la final contra el guanyador del Barça-València Basket.

El conjunt aragonés ha sortit endollat a pista i ha plantat cara al Reial Madrid en els primers minuts de partit (8-8). Els blancs no han mostrat ni de bon tros la seva millor imatge, els hi han faltat idees i han fallat cistelles fàcils. Rudy Fernández, però, de la mà de Sergio Llull, ha posat seny en el caos ofensiu i ha avançat en el marcador als de Laso (22-15).

En el segon quart, l'equip blanc s'ha centrat en atac i ha pres un avantatge de 16 punts (35-19). Amb el Madrid mentalitzat en defensa i fulminant en atac, el CAI Saragossa no ha tingut res a fer. El conjunt madrileny dels rècords ha ofert un festival anotador amb 32 punts abans de marxar al descans, davant els 10.800 assistents d'aquest dissabte al Martín Carpena (54-37).

En el segon acte, els de Laso han seguit manant en el marcador i a poc a poc han anat eixamplant la diferència en l'electrònic (77-50). El trident Rudy-Mirotic-Rodríguez, juntament amb Llull i Reyes, han liderat el joc del Reial Madrid fins el xiulet final, davant la impotència del conjunt entrenat per José Luis Abós.