Esports Bàsquet 19/10/2014

El Fiatc Joventut deixa escapar una oportunitat d'or a Madrid (90-88)

La Penya ha malbaratat una renda de nou punts a sis minuts del final

Gustavo Ayón i Tariq Kirksay / EFE

BadalonaEl Fiatc Joventut ha deixat escapar aquest diumenge una oportunitat d'or a la pista del Reial Madrid (90-88) i ha malbaratat una renda de nou punts a sis minuts del final. Tot i la derrota, la Penya ha fet un partit colossal.

Tariq Kirksay (15 punts i 8 rebots), Albert Miralles (15 punts) i Sitapha Savané (13 punts) han completat un partit extraordinari al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid.

La Penya ha arribat a perdre per 13 punts de diferència (33-20), però amb un joc alegre i intens s'ha refet i ha capgirat el marcador (44-49). El Reial Madrid ha patit per tenir continuïtat en el seu joc i trobar jugadors fiables.

L'equip verd-i-negre ha arribat a tenir una renda de nou punts (67-76) a sis minuts del final. El Reial Madrid no s'ha posat nerviós i, gràcies als triples de K. C. Rivers, ha capgirat el marcador (85-82). El tirador blanc ha anotat 15 punts (5 triples) en l'últim període.

Tariq Kirksay ha empatat el marcador a 9,5 segons del final (88-88), però Felipe Reyes ha anotat la cistella decisiva a 3,2 segons del final (90-88). Demond Mallet ha fallat un tir que hauria enviat el partit a la pròrroga.