Copa de la Reina
Esports Bàsquet 14/02/2015

El CB Conquero acaba amb el somni de l'Spar Citylift Girona a la Copa de la Reina (69-70)

L'equip català ha perdut un avantatge de set punts en un minut i mig final

Ify Ibekwe, durant la semifinal / FEB

BarcelonaEl CB Conquero Huelva Wagen ha acabat aquest dissabte amb el somni de l'Spar Citylift Girona a la Copa de la Reina (69-70). L'equip català ha perdut un avantatge de set punts en el minut i mig final de la pròrroga. El rival del conjunt que entrena Gabriel Carrasco a la final serà el Perfumerías Avenida, que ha eliminat el Rivas Ecópolis (74-47).

Noemí Jordana, que ha acabat amb 12 punts i 11 assistències, i Ify Ibekwe, que ha sumat 16 punts i 16 rebots, han completat una gran actuació a Torrejón de Ardoz, on la sort no ha acompanyat l'equip català.

Com havia advertit Ramon Jordana, el partit ha estat molt igualat. La defensa del CB Conquero Huelva Wagen ha dificultat l'atac de l'equip català, que ha arribat al descans amb un desavantatge de tres punts (36-39).

El CB Conquero Huelva Wagen ha arribat a tenir una renda de set punts a l'inici del tercer període (40-47), però l'Spar Citylift Girona ha sabut mantenir la calma i capgirar el marcador amb un parcial d'11-0 (51-47).

Tot i això, el CB Conquero Huelva Wagen ha sabut reactivar la seva defensa i fer-se amb una renda de cinc punts a dos minuts i mig del final (53-58). El conjunt català ha aconseguit empatar el partit i forçar la pròrroga (62-62). De fet, Brittany Chambers ha disposat de dos tirs per liquidar el partit.

En el temps extra Noemí Jordana ha anotat dos triples que semblaven decisius (69-62), però el CB Conquero ha capgirat el marcador en l'últim minut i mig (69-70). Un parcial final de 0-8 ha acabat amb el somni de l'Spar Citylift Girona.