NBA
Esports Bàsquet 06/05/2013

Els Oklahoma City Thunder remunten 12 punts contra els Memphis Grizzlies (93-91)

Els Indiana Pacers s'han endut la victòria a la pista dels New York Knicks (95-102)

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaDesprés de remuntar un 2-0 contra els Clippers, els Memphis Grizzlies no en tenen prou i volen fer-la grossa aquesta temporada. L'equip de Marc Gasol ha fet patir els Oklahoma City Thunder al Chesapeake Energy Arena (93-91), on ha arribat a guanyar per 12 punts de diferència. El pivot català ha acabat amb 20 punts i 9 rebots el seu particular duel contra Serge Ibaka.

Sis punts de Kevin Durant i Reggie Jackson han capgirat el marcador en la recta final. Quincy Pondexter hauria pogut forçar la pròrroga, però ha fallat dos dels tres tirs lliures que ha tingut 1,6 segons del final.

Els Indiana Pacers, en canvi, han completat la sorpresa i s'han endut la victòria a la pista dels New York Knicks (95-102).

LeBron James, MVP

LeBron James ha rebut aquest diumenge la distinció de millor jugador (MVP) de la temporada. Els seus Miami Heat juguen la nit de dilluns a dimarts (1 hores, Canal + Deportes) contra els Chicago Bulls. A més, els San Antonio Spurs, botxins dels Lakers de Pau Gasol en primera ronda, i els Golden State Warriors, que van donar la sorpresa i van eliminar els Denver Nuggets, encetaran l'altra semifinal de la Conferència Oest (3.30 hores, Canal + Deportes).

stats