Lliga Endesa
Esports Bàsquet 18/12/2013

Albert Soler: "La situació és preocupant perquè l'ACB està en un moment delicat"

El programa 'Bàsquet al dia' (Ràdio Estel) ha entrevistat l'exsecretari d'estat d'Esport

àlex Gozalbo
1 min
Albert Soler

BarcelonaDesprés de no aconseguir ser escollit com a nou president executiu de l'ACB, Albert Soler ha sigut entrevistat aquest dimecres al programa 'Bàsquet al dia' (Ràdio Estel). "Dimarts va ser un dia diferent perquè no cada dia tens l'oportunitat d'explicar un projecte així. Em sento un privilegiat, dimarts vaig viure un moment important. Vaig arribar al final d'una cursa que vaig guanyar, tot i que no amb els punts necessaris. Estic content i agraït a l'ACB", ha dit l'exsecretari d'estat d'Esport i diputat a les Corts.

"La situació és preocupant perquè l'ACB està en un moment delicat. La credibilitat de la marca es pot anar perdent i això no es bo", ha opinat. "Els clubs tenen la responsabilitat i l'obligació de solucionar el problema. No és qüestió de mesos sinó d'hores", ha afegit.

"L'ACB necessita un lideratge fort i contundent, que es preocupi pels 18 clubs", ha dit. "L'ACB ha de recuperar el valor de marca perquè això és el que li donarà una posició de fortalesa", ha afegit. "S'ha de buscar el bé comú", ha concretat.

"Abans sóc esportista que polític", ha dit. "No vull crear cap conflicte", ha recordat.

"Entenc que les meves opcions es van acabar ahir, però no tinc gaire clar quin és el procés que se seguirà ara", ha assegurat.

stats