BÀSQUET - COPA DEL MÓN
Esports Bàsquet 25/09/2018

Espanya cau contra una sorprenent Bèlgica i no evita els vuitens (72-63)

El combinat de Lucas Mondelo passa com a segon de sèrie i s'enfrontarà aquest dimecres al Senegal

Ara
1 min
Espanya cau contra una sorprenent Bèlgica (72-63)

BarcelonaLa selecció espanyola femenina de bàsquet, on juguen cinc jugadores catalanes, va perdre diumenge contra una sorprenent selecció de Bèlgica (72-63) a la Copa del Món de Tenerife. Amb aquesta derrota, el combinat que entrena Lucas Mondelo passa com a segon de sèrie i s'haurà d'enfrontar als vuitens de final contra la selecció del Senegal aquest dimecres. Les belgues, per la seva banda, accedeixen als quarts de final directament.

Va ser una derrota sorprenent i contra tot pronòstic d'Espanya, que, per passar com a primera del seu grup, necessitava perdre de set o menys punts. Després d'un final de partit en què les de Mondelo van intentar reaccionar i escurçar diferències, es van situar 70-63 a falta d'una última jugada que Bèlgica va resoldre, amb la pissarra, a la perfecció per firmar el 72-63 final. En línies generals, les belgues van jugar millor durant tot el partit, tant per dins com per fora, desplegant un gran coral, mentre que el combinat espanyol, per darrere durant tot l'enfrontament, no va estar encertat pràcticament en cap moment.

L'única lectura en clau positiva per al conjunt que entrena Mondelo és que, amb aquesta derrota, les espanyoles evitaran la poderosa selecció dels Estats Units a la seva part del quadre, on sí que hi ha Austràlia.

stats